Over ons

Kelderfest biedt een bijzonder en veelzijdig programma met muziek, kunst en erfgoed. Het internationaal en nationaal talent bevindt zich in het erfgoed dat letterlijk onder onze voeten te vinden is. Kelderfest is een initiatief van Deventer Verhaal en BRUT.

Over Deventer Verhaal

Deventer Verhaal is de erfgoedpartner van Deventer. Al sinds 2014 zetten zij zich in voor de zichtbaarheid, waardering en behoud van ons gemeentelijk erfgoed.

Deventer Verhaal heeft de missie om de rijke geschiedenis van de prachtige Hanzestad Deventer met een breed publiek te delen. Dit doen zij met een gevarieerd en aantrekkelijk programma van exposities en activiteiten in Museum De Waag en Speelgoedmuseum Deventer maar ook op andere locaties in de stad en omliggende dorpen.

Als zelfstandige en verbindende erfgoedpartner werken zij ook nauw samen met andere Deventer organisaties en organiseren zij jaarlijks verschillende evenementen zoals Kelderfest, Open Monumentendag en Nacht van Goud.

Bezoek website

Over BRUT

BRUT is het productiehuis in Oost Nederland. Samen met een team aan coaches, producers, en experts bieden zij makers een plek waar mag worden geëxperimenteerd en een platform waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

Ze scouten talent en coachen ze bij de ontwikkeling van een zelfstandig beroepspraktijk. Daarnaast creëren ze de tofste evenementen om de diversiteit van het oosten te laten zien.

Bezoek website