Selecteer een pagina

Oh Hazar

In een verslavende trip vol alternatieve artpop, indierock en postpunk raakt de band universele thema’s als macht en onmacht, eenzaamheid en nooit alleen zijn.

Locatie:

Tijden:

Deuren open: 20:15 & 21:45 uur

Aanvang: 20:45 & 22:15 uur

Ticket:

Gratis

Oh Hazar zoekt de grens op tussen tegenstellingen. In een verslavende trip vol alternatieve artpop, indierock en postpunk raakt de band universele thema’s als macht en onmacht, eenzaamheid en nooit alleen zijn. Aankomend debuut Clair Obscur is geproduceerd door Simon Akkermans en vernoemd naar de schilderstijl die fel licht naast eindeloos donker zet. Live levert dit prikkelende shows op met subtiele humor, scherpe vragen en muziek die onder de huid kruipt, zoals bij hun live aftrap op het Valkhof Festival 2023. Hier veroverde de band tussen zo’n 1500 andere acts de 10e plek in de toplijst van 3voor12 Gelderland.

De Hereeniging

Op de plek waar nu Sociëteit De Hereeniging staat, stond in de 15e eeuw het stadswijnhuis ‘De Steerne’ (De Ster). Hiervan zijn alleen de kelders bewaard gebleven. In deze kelders werd toentertijd de wijnvoorraad bewaard. De kelder is geheel beschilderd door Engelbartus Bokhorst eind 19e eeuw en in 1909 werd er een kegelbaan aangelegd! De oudste kegelbaan van Nederland. De stad heeft dit forse rijksmonument in 1836 als school gebouwd. Deze hogeschool, het Athenaeum, bouwde men met de oude stenen op de oude kelders.

Faciliteiten De Hereeniging

  • Gratis toegankelijk (geen ticket vereist)
  • Horeca aanwezig
  • Toilet aanwezig
  • Deze locatie is niet of zeer beperkt toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.