Meskerem Mees

De soul van Nina Simone, de panache van Carla Bruni en een stemgeluid zo puur als bronwater...

Koop tickets

Locatie:

Afgelast wegens ziekte

Tijden:

Deuren open: -

Aanvang: -

Ticket:

€ 14,50

Koop tickets

Update: Helaas is de show van Meskerem Mees op Kelderfest wegens ziekte afgelast. Er wordt naar een vervangende datum gezocht. Ticketkopers ontvangen een mail van Burgerweeshuis met meer informatie.

Meskerem Mees heeft misschien wel de soul van Nina Simone, de panache van Carla Bruni en een stemgeluid zo puur als bronwater. De Oost-Vlaamse singer-songwriter Meskerem Mees is nog maar eenentwintig. Ze pakt je bij je nekvel en laat je niet meer los.

Haar intrigerende stem, akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde nummers om tot prachtige Kelderfest-pareltjes. De melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast. Met haar debuutsingle ‘Joe’ veroverde Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten in haar thuisland België. Eind 2020 schreef Meskerem Mees haar naam bij op het legendarische palmares van Humo’s Rock Rally en brak ze definitief door bij het grote publiek. Toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge Gentse. Kelderfest vast en zeker ook!

Website: www.meskeremmees.com