Selecteer een pagina

Daniel Simu – Acrobot

In Acrobot gaat Daniel Simu met zijn op maat gemaakte robotacrobaat ons begrip van de samenwerking tussen mens en machine herdefiniëren.

Locatie:

Tijden:

Deuren open: 16:30 & 19:45 uur

Aanvang: 17:00 & 20:15 uur

Ticket:

Gratis

In Acrobot gaat Daniel Simu met zijn op maat gemaakte robotacrobaat ons begrip van de samenwerking tussen mens en machine herdefiniëren. Door middel van een spannende mix van jongleren en acrobatiek vertelt hij zijn persoonlijke verhaal over de ontdekking van de Acrobot en trekt hij onze band met machines en de toekomst van podiumkunsten in twijfel. Deze humoristische en acrobatische voorstelling is geschikt voor kinderen. Dit project is gecoproduceerd door V2_ Lab voor de instabiele media.

Bergkerk

De Bergkerk is het belangrijkste bouwwerk van het Bergkwartier en is rond 1200 gebouwd. De kerk werd aan Sint Nicolaas gewijd, de schutspatroon van kooplieden en schippers en onderstreept de invloed van de Hanze-relaties tussen Deventer en zijn achterland. Het fraaie interieur, de bijzondere 13e-eeuwse schilderingen en het imposante kerkorgel maakt de Bergkerk tot een van de grootste trekpleisters van Deventer.

Faciliteiten Bergkerk, optreden Acrobot

  • Gratis toegankelijk (geen ticket vereist)
  • Horeca aanwezig
  • Rolstoel toegankelijk
  • Toilet aanwezig