Anne ten Ham

Het werk van Anne ten Ham creëert momenten waarin de werkelijkheid zich niet aan de regels lijkt te houden en ons in verwondering brengt...

Locatie:

Roggestraat (bij De Hip)

Roggestraat, Deventer

Tijden:

Deuren open: 19:00

Aanvang: 19:00 - 22:00

Ticket:

Gratis

Het werk van Anne ten Ham creëert momenten waarin de werkelijkheid zich niet aan de regels lijkt te houden en ons in verwondering brengt.

In minimaal vormgegeven installaties wordt de aandacht naar onderwerpen geleid die even van plaats, functie of doel lijken te zijn afgedwaald. Het ruimtelijk werk kenmerkt zich door een ingreep die naadloos aansluit bij de karakteristieke eigenschappen van de locatie.

Anne ten Ham laat tijdens Kelderfest het videowerk REFLECTION 1 zien. Een animatie van een installatie in het koor van het Dominicanenklooster in Zwolle. De installatie in de kerk is tegelijkertijd bescheiden en indrukwekkend, dit om de betekenis van het gebouw te respecteren en te concurreren met de overweldigende architectuur. De titel kan in dubbele zin worden opgevat. Enerzijds wordt er reflectie verbeeld en anderzijds wordt er tot reflectie uitgenodigd. Weerspiegeling roept in dot werk dus op tot bespiegeling.