Cancelled Deventer

Na een lange tijd van passief achter schermen zitten is het eindelijk weer tijd voor beweging, prikkels, nieuwe mensen en vooral al het talent van jongeren uit Deventer...

Tijden:

Deuren open: 19:45

Aanvang: 20:00 | 21:30

Ticket:

Gratis

Na een poos passief achter schermen zitten is het eindelijk weer tijd voor beweging, prikkels, nieuwe mensen en vooral al het talent van jongeren uit Deventer.

Tijdens Kelderfest organiseert Cancelled een eigen programma in Walhalla waar je kan genieten van kunst en kleine optredens van amateurs, veelal jonger dan 20 jaar. Er is een hapje en drankje én… je komt er zelf in actie! We gaan samen maken en breken, raadselachtig he?

Cancelled Deventer is een jongerenplatform uit Deventer. Een initiatief van Bibliotheek Deventer, het Theaterschip en Deventerse jongeren. Cancelled Deventer organiseert culturele en maatschappelijke evenementen voor en door jongeren. Zo kan jong Deventer hun talenten ontwikkelen en bijdragen aan belangrijke onderwerpen voor en door jongeren. Dit doen we vooral met een hele hoop lol en vastberadenheid.

Website:
www.instagram.com/cancelled_deventer