Selecteer een pagina

Kelderfest vs Covid-19

Kelderfest staat bekend om haar toffe sfeer en gave acts in de historische binnenstad van Deventer! Voor de derde editie van Kelderfest zullen we op zaterdag 26 februari a.s. enkele organisatorische aanpassingen doorvoeren om die toffe sfeer van Kelderfest te behouden.

Landelijke maatregelen voor events
Conform de maatregelen die per 25 februari jl. zijn ingegaan zal Kelderfest Ondersteboven per direct afscheid nemen van verplichte anderhalve meter placering, het dragen van een mondkapje en het tonen van een coronatoegangsbewijs. Alle shows tijdens Kelderfest zullen binnen de landelijke maatregelen van een evenement met minder dan 500 bezoekers plaatsvinden: dit betekent dat Testen voor Toegang niet meer noodzakelijk is. We vragen daarom aan eenieder om bezoekers die wel de keuze maken om een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te houden te respecteren.

Vooraf reserveren niet nodig
Waar het eerder dus nog verplicht was om te reserveren voor het gratis programma, is dat vanaf heden niet meer nodig. Daarom zijn alle eerder gemaakte reserveringen komen te vervallen. Sorry voor het eventuele ongemak.

Tip: We raden je aan om ruim op tijd voor een act aanwezig te zijn. Hierdoor vergroot je de kans op een goed plekje.

Betaalde en gratis shows
De shows van Mario Batkovic en Meskerem Mees en de gratis toegankelijke lezing van CSI Grote Kerkhof in de Lebuinuskerk zijn geplaceerd maar zonder anderhalve meter afstand. De show van De Arnhemse Meisjes in de Bergkerk is in verband met goed podiumzicht wel op anderhalve meter placering. Voor het gratis programma en de show van Black Flower en DJ Dikke Thomas in het Burgerweeshuis zijn geen vaste zitplaatsen aanwezig en is de vloer zo dansbaar als wat.

Check de volledige line-up van de acts die Kelderfest Ondersteboven tot een onvergetelijke ervaring maken.