Selecteer een pagina

Disclaimer

Kelderfest besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de juistheid van alle gepubliceerde informatie. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Kelderfest alsmede betrokken toeleveranciers van informatie zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van de informatie via internet alsmede van technische storingen.

Kelderfest is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor hyperlinks vanaf deze site naar sites van derden. Een dergelijke hyperlink impliceert niet dat Kelderfest gelieerd is aan de desbetreffende organisatie, noch dat Kelderfest de inhoud van de desbetreffende website onderschrijft.

Kelderfest aanvaardt geen aansprakelijkheid voor berichten, boodschappen of informatie die door derden op deze website geplaatst wordt. Kelderfest behoudt zich het recht voor om door derden op deze website geplaatste reacties te verwijderen. Indien u zelf mededelingen of informatie plaatst op deze website geeft u daarmee toestemming die mededelingen of informatie elders te (her)gebruiken.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op deze website behoren toe aan Kelderfest of zijn opgenomen met toestemming van de eigenaar van de desbetreffende intellectuele eigendomsrechten. Reproductie van afbeeldingen voor commercieel gebruik is niet toegestaan. Wilt u een afbeelding gebruiken voor commercieel gebruik, stuur dan een e-mail naar kelderfest@deventerverhaal.nl.

 

Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden door de organisator en haar partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.

Lees ook onze Privacy Policy.